Om os

Vi vil gøre det intuitivt og enkelt at administrere dine udlejningsejendomme.

Bag eindom

eindom er stiftet af Niels Bidstrup. Niels stiftede ejendomsselskabet Nelma ApS i 2006, og har således 14 års erfaring med ejendomsdrift- og administration. Desuden har han stor erfaring med software og app-udvikling gennem sin anden virksomhed Vinterservice Danmark, som siden 2010 er vokset stærkt, og nu også dækker det tyske marked.

Werner Storm og Niels Bidstrup fra eindom

Derfor var han godt rustet, da han i 2016 fik ideen til eindom – et koncept til udlejning og ejendomsadministration uden høje etableringsomkostninger, lang oplæring og komplicerede arbejdsgange.

Da Werner Valeur (tidligere Toke Kruse) trådte ind ad døren som første investor i 2019, var det med en vision om at gentage sin succes med regnskabsprogrammet Billy, der netop er blevet solgt for et tocifret millionbeløb. 

Werner har investeret i tanken om at revolutionere ejendomsadministration sammen med det etablerede team, og sammen har de styrket og forenklet det komplicerede system, som du kan få fornøjelsen af at prøvekøre, allerede i dag.

Teamet består i dag af ca. 10 medarbejdere hvor alle har erfaring fra succesfulde startups. Med eindom har vi nu lanceret en moderne platform til udlejning og ejendomsadministration, hvor vi er sikre på at have erfaring, team og kapital nok til at udfordre konkurrenten på markedet.

Vi har en ambition om at sætte den nye standard! Velkommen indenfor

De små detaljer

En ejendom er vel bare nogle mursten; et tag over hovedet? Nej, overhovedet ikke. Det er en investering og en forretning, og ikke to ejendomme er ens.

Forskellen ligger i detaljen. De små detaljer, der gør din ejendom unik. Men selvom hver eneste ejendom er noget helt særligt, er administrationen bag temmelig forudsigelig. Her er der nogle andre detaljer, der gælder. Og de er mildest talt vitale.

Hvis du har med udlejning af fast ejendom at gøre, kender du vigtigheden i at have styr på selv den mindste detalje, når det drejer sig om lejemål, lejer og lejekontrakt. Har man ikke orden i sagerne, kommer man til at døje med en lang række ærgerlige problematikker, der hverken gavner lejer, udlejer eller ejendommen. En god investering kan smuldre.

Det er der ingen, der er interesserede i.

Struktur og ordentlighed

Udlejning og ejendomsadministration kan dog være tungt, dyrt og tidskrævende, hvis det hele skal tilpasses, før du kan skabe værdi – især hvis du ikke har digitaliseret dine arbejdsgange, din kontrakthåndtering og huslejeopkrævning. Men hvis vi med vores 14 års erfaring i branchen skal forsøge at præcisere, hvad der for alvor skiller succes fra fiasko, er svaret enkelt: struktur og ordentlighed. Og det gælder uanset om din ejendom er en investering for livet, eller du skal frasælge og gøre en god forretning. Ordentlighed betaler sig.

Er der styr på ting som indflytningsrapporter, lejekontrakter, forbrugsregnskab og huslejeopkrævningerne, så er forudsætningerne for en sund og rentabel drift også til stede. Det hele skal tjekkes af – hver gang. Struktur. Ordentlighed. Succes.

Samme ordentlighed er fundamentet i eindom. Selvom vi er pæredanske, er vi netop inspireret af tysk omhyggelighed og ordentlighed, samt evnen til at skabe stabile, innovative løsninger, der flytter folk. Og det er præcis, hvad vi kan.

Tjek på eindom

eindom gør udlejning og ejendomsadministration enkelt. Her hører vi hjemme, og her er vi bedst. Vi er et team af erfarne, visionære og dygtige mennesker, der løbende udvikler Danmarks letteste software til udlejning og ejendomsadministration, og vi kan love dig for, at det er både sikkert og nemt at flytte ind hos os. Det tager faktisk kun 5 minutter at blive oprettet, og du må gerne have tårnhøje forventninger.

Med eindom får du nemlig et intuitivt, robust og pålideligt redskab, der hjælper dig til at styre udlejning og ejendomsadministration bedre, og mere effektivt.

Når der bliver bogført, kørt husleje og rykket lejere digitalt, får du det fulde overblik, og den livsnødvendige likviditet bliver stærkt forbedret. Flere timers manuelt tastearbejde og administrative opgaver kan nu automatiseres, uden du skal investere i dyre ejendomsprogrammer og konsulenttimer. Du har selv tjek på sagerne. Sparer du blot en time om ugen, har du en måned årligt til at skabe mere værdi i andre opgaver, mens du minimerer dyre, menneskelige fejl og trivielt, manuelt arbejde. Hvad du vil bruge al den ekstra tid og de manglende bekymringer til, blander vi os ikke i.

Vi har tjek på branchen og teknikken, så du kan få tjek på din ejendom. Helt enkelt. Og helt automatisk. For det hele kører bare lidt bedre, når der er tjek på tingene, og alle er glade og tilfredse. Det giver struktur. Ordentlighed. Og succes.

Velkommen til eindom.

Med venlig hilsen,
Niels Bidstrup & Werner Valeur