BAG EINDOM

Datadrevet ejendomsplatform, med profesionelle værktøjer – det perfekte match, mellem udlejer og lejer!

Afspil video

Det perfekte match, mellem udlejer og lejer

Starten på rejsen

eindom er en dansk proptech-virksomhed (property tech), der har udviklet et automatiseret system til ejendomsadministration. Virksomheden blev etableret i 2017 af Niels Bidstrup, som har 15 års erfaring med proptech fra både Danmark, Tyskland & Nordamerika. På blot få år har eindom positioneret sig som den førende, datadrevne ejendomsplatform på det danske marked. 

 
Before Image After Image

eindom i dag

Platformen anvendes til administration af mere end 10.000 lejemål i Danmark – lige fra andelsboliger til ejerlejligheder, private udlejningsboliger og erhvervslejemål. Brugerne tæller både private investorer, ejendomsadministratorer, asset managers, revisorer og advokater. Navnet eindom kommer af det danske ord ’ejendom’, men til dels også af det tyske ord ’ein’, som afspejler virksomhedens filosofi om at lave tingene step by step, og kunderne kan komme så let i gang som ”1, 2, 3” samtidig med, at der skal være orden i penalhuset – en tysk grundighed, som Niels Bidstrup har taget med sig efter knap fire år i den tyske ejendomsbranche. 

Hvor vil vi hen?

Eindom har 10 ansatte, og ejerkredsen består pr. 27. december 2021 af Niels Bidstrup, Henrik Dahl Jeppesen og Rasmus Schulz. Med et målrettet udviklingsarbejde af ejendomsplatformen i tæt samarbejde med professionelle administratorer og landsdækkende revisionsselskaber er der skabt en ambitøs plan for eindom om at vinde mindst 8 procent af it-serviceringen af det private lejeboligmarked svarende til 50.000 boliger inden udgangen af 2022.

Velkommen til eindom.

Med venlig hilsen,
Niels E. Bidstrup