Velkommen til eindom.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vi har benyttet os af vores startguide, og lavet en video til dig, som viser hvor hurtigt du kan komme i gang med eindom.dk.

Se i videoen, hvordan du opretter din første lejer – med meget få klik!

Vi har benyttet os af vores startguide, og lavet en video til dig, som viser hvor hurtigt du kan komme i gang med eindom.dk.

Se i videoen, hvordan du opretter en ejendom og dine første lejemål – med meget få klik!

For at kunne sende opkrævninger igennem MobilePay, så skal man oprette en aftale i mellem lejer og udlejer. Tilsvarende ville være en Betalingsservice aftale som man kender det. Det kan gøres på to måder, under oprettelsen og efter.

 

Under oprettelsen

Når du opretter en lejer kan du sætte den til Betaling via MobilePay, efter oprettelsen vil lejer modtage email med MobilePay link.

 

Efter oprettelsen

Hvis man allerede har oprettet sin lejer kan man tilmelde sig aftalen efter oprettelsen, det sker under den enkelte lejer også Information -> Betalingsmetode. Der vil tilsvarende blive sendt en mail til lejeren med tilmeldings information.

 

Modtagelse af email

Vi sender en email til lejer med et tilmeldingslink, derefter skal man bruge det samme telefonnummer som udlejer har registreret. Skærmbilledet vil se nogenlunde sådan her ud. Herefter sker resten i MobilePay appen og man kan framelde sig derinde og se kommende opkrævningen.

Når du har oprettet aftalen, skal MobilePay godkende den, og derfra kører det automatisk.

På nuværende tidspunkt er dette desværre ikke muligt.

Ja, for at benytte sig af MobilePay som betalingsmetode, skal man have MobilePay Subscriptions.

Lejerne skal selv gå ind og tilmelde sig Betalingsservice. Når det er gjort stopper de med at få tilsendt FI-kort, og huslejen begynder at køre helt automatisk:)

Når du skal opsætte Betalingsservice, er det vigtigt du vælger os, Eindom ApS, som dataleverandør. Her skal du altså indtaste vores CVR nummer: 39164086

For at nå huslejekørslen for denne måned, skal Betalingsservice være sat op inden 6. sidste bankdag i måneden. Hvis dette ikke kan nås, kan Betalingsservice mod et ekstra gebyr, vente til senest 3. sidste bankdag i måneden.

Hvis du har opsat betalingsservice, og din lejer ikke tilmelder sig, vil din lejer blot blive ved med at få tilsendt et FI-kort.

Det gør du ved at trykke på tandhjulet oppe i højre hjørne. Se hvordan her i videoen:

Ja, hvis du uploader dit eget logo på hjemmesiden under indstillinger, så vil dit eget logo automatisk komme med på alle bilag og rykkere.

Det har vi i hvert fald! Skriv en besked i vores chat, så giver vi dig adgang.

Som det er lige nu, er det kun muligt at oprette lejemål i Danmark. Vi er dog opsat på at gøre eindom internationalt i fremtiden.

Man kan godt bruge eindoms platform som standalone. Så skal du selv taste alle husleje kørslerne ind, som var det på Excel.

Ja, selvom meningen med eindom er, at vi gør brug af automatiske huslejeopkrævninger, så er der mulighed for at opsætte manuelle bankoverførsler.

Som det er nu er det kun muligt at lave bogføring i E-conomic. Vi arbejder dog på at tilføje Billy og Dinero, og regner med at lancere den første inden for et par måneder.

Skriv gerne til os hvis du har et forslag til andre samarbejdspartnere.

Man kan oprette lige den type af lejemål man har lyst til. Hvis du skal oprette et lejemål som vores automatiske adressefinder ikke kan finde, som fx en p-plads, så skal du taste den ind manuelt, ved at klikke på “Kan du ikke finde din adresse?”

I vores dokumentarkiv kan du finde en tom skabelon. Den kan du frit ændre i, og downloade.

Vi gemmer alle dokumenter i et sikkert datarum i skyen, og har taget forbehold for alt GDPR.

 

Det gør du ved at klikke på tandhjulet oppe i højre hjørne. Her støder du på en dropdown-menu, klikker på Digital Signatur, og vælger hvilket dokumentet som skal underskrives.

Det har vi da i hvert fald. Du kan finde den under dine “lejere”, når du er logget ind.

Hos eindom arbejder vi konstant på at udvikle den bedste platform til dig som bruger. Vi er kommet et godt stykke vej, og er stolte over det store overblik, du kan have over alle dine lejere.

Du får lynhurtig adgang til al data over dine lejere, og kan frit ændre og tilføje i det, så du kan se lige præcis hvad du ønsker.

Hos eindom er det muligt at regulere huslejen ud fra nettoprisindekset. På denne måde sikrer du, at din satte husleje følger den generelle økonomiske udvikling i Danmark.

Vi arbejder på også at kunne regulere efter historik og regulere i forhold til erhvervslejemål.

Hvis du ønsker at vide mere omkring regulering efter NPI, og hvordan det opsættes i eindom kan du klikke her

Med eindom har du mulighed for at integrere med både Dinero og E-conomic. Det betyder at vi kan automatisere din bogføring, så du slipper for manuelt at skulle gøre det!

 

Skriv gerne til os hvis du har et forslag til andre samarbejdspartnere.