Mød vores brugere

Slide Liza Winther
Indehaver og ejendomsadministrator hos Kontoret"eindom er et intuitivt og moderne program til ejendomsadministration, uanset om du administrerer få eller mange lejemål. Programmet er altid up to date med de smarteste løsninger, ligesom designet er overskueligt og indbydende.

Holdet bag eindom er enormt professionel og servicemindet, og der er opstået et super godt samarbejde mellem min virksomhed og medarbejderne i eindom, hvor der ofte sparres om nye og individuelle løsninger.

Der er aldrig langt fra tanke til handling…
Jeg vil 100 % sikkert anbefale eindom til andre ejendomsadministrationsfirmaer og udlejere"

Slide Rasmus Larsen
Revisor hos RS Regnskabsservice


“Med eindom er det muligt, for udlejer og administrator at have en fælles platform, med et fantastisk overblik. Vi får et super indblik i hvad der sker med huslejeopkrævningen, noget vi ikke har mulighed for på andre tjenester.

Det fedeste ved netop det, er at det sker helt automatisk, både huslejeopkrævningen og bogføringen. Og så er kombinationen af et bedre overblik samt besparelsen af tid, bare ideelt for mig som revisor.”
Slide Karina Living
Pre-opening manager - Squaremeter"Jeg kan varmt anbefale EINDOM hvis du vil arbejde i et system der gør ejendomsadministration både nemt og overskueligt.

Samtidig er der fokus på nødvendige integrationer og så er der bare altid hurtig respons fra teamet .

En fornøjelse."
Logo

HER KAN STÅ EN ANDEN OVERSKRIFT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Velkommen til eindom.